JAROCELLS

Jarocells Lithium Solutions www.jarocells.nl

Na jaren lang met loodaccu’s te hebben lopen sjouwen is er nu eindelijk een alternatief, de lithium accu. Lang was lithium te kostbaar om in te inversteren voor je visserij, maar daar is nu verandering in gekomen. Daarbij zijn lithium accu’s:
– Lichter in gewicht
– Sneller en vaker te laden
– Hebben continue stuwkracht
– Lange levensduur

De JAROCELL 12V20Ah bijvoorbeeld weegt nog geen 4 kg en neem je dus makkelijk mee, dit in verhouding tot een zware loodaccu. Het scheelt extra gewicht met sjouwen, in de boot maar ook in de auto. Afhankelijk van de lader laadt je de accu op in maar enkele uren. De JAROCELL 12V20Ah is met onze 20A Lithiumlader in één uur opgeladen! Vergelijk dit met een loodaccu die de hele dag of langer moet laden. De accu kun je ongeveer 2000 keer opladen en gaat tot zo 5x langer mee dan een loodaccu. Tevens kun je de accu tussentijds laden zonder capaciteit verlies. Een lithium accu geeft een continue stuwkracht en neemt niet in kracht af na mate de accu leeg raakt, dit in tegenstelling tot een loodaccu. De accu’s zijn in serie en parallel te schakelen. 12V > 24V

Het aanschaffen van een Lithium accu is in verhouding tot een loodaccu voordeliger. Je investeert in een lange levensduur met blijvende prestaties! Tevens is de accu voor veel meer doeleinde te benutten door de handige aansluitingen.

Onze JAROCELL 12V40Ah is ongeveer gelijk aan een loodaccu van 80Ah. Alleen weegt de JAROCELL 8,5KG en de loodaccu rond de 25KG!!

Ook is de JARO case voorzien van extra 12V aansluitingen. Bevestig de meegeleverde stekkers aan je electromotor en dieptemeter en met één klik ben je onderweg. Neem de case uit je boot en zet hem in je bivvy om bijvoorbeeld je lamp aan te sluiten en je mobile devices op te laden.

De mogelijkheden zijn eindeloos.