Draaiservice

Posted by admin

popupDe vraag naar een boilie die harder, taaier en duurzamer is, zonder al te veel gebruik te maken van ei en eiwitvervangers, heeft ons aan het denken gezet. Dankzij vele feedback is het uiteindelijk gelukt om een boilie te ontwikkelen die in  2014 in alle mixen toegepast zal worden. Er is uiteindelijk een klein beetje eipoeder nodig om de gewenste hardheid te krijgen en de herkenning van het ei zal minimaal zijn.
De afgelopen 2 jaar is hier veel tijd ingestoken en mee getest om tot een goed resultaat te komen. Met nog maar 2% aan eipoeder zijn we gekomen tot een harde en taaie bol die gegarandeerd 5 dagen hard en intact blijft onderwater en absoluut niet zal splijten met de werppijp.

De nieuwe samenstelling is de afgelopen maanden veel getest en heeft tot goede resultaten geleid.

Verantwoordelijk conserveren met de juiste producten uit de levensmiddelen industrie is niet gemakkelijk omdat een boilie na het koken of stomen altijd een hoog percentage vocht bevat en de schimmels snel afgeremd moeten worden. Na veel testen en onderzoek is het gelukt en dat met het minimale aan conservering zodat er absoluut geen gevaar is voor de karpers en andere vissoorten.

Voor 2014 hebben we 2 mixen gemaakt op basis van Krill, The Purple Seafood en The Krill Damage.  Na een jaar lang testen heeft dit uiteindelijk tot deze supermix geleid die wel vol vertrouwen kunnen presenteren!

The Purple Seafood is een boilie die naast 15% krillmeel en liquid krill ook een combinatie van aminol en salminol bevat, de flavour is Smoked Salmon in combinatie met de B2 van Nash. Ook is het gelukt om er grof gemalen oesterschelp aan toe te voegen zonder de hardheid om zeep te helpen.

The Krill Damage is een gelijkwaardige boilie alleen is er voor gekozen om deze zoet te maken. Samen met de shellfish flavour heeft deze een hele aparte combinatie die zeker ook instant ingezet kan worden.

Op verzoek van vissers die veel aas gebruiken voor het voeren en de jongere vissers met een kleiner budget een ‘goedkopere’ bol te produceren, met wel de goede kwaliteiten, hebben we een ‘betaalbare’ top mix samengesteld. Deze leveren wij in 7 nieuwe zoeten smaken. Ze bevatten allemaal verse ingredienten zoals maismeel, tarwenmeel, wouwbloem, rijstenmeel, birdfood met zaden, zoetstof, poederflavour, vloeibare flavours en fruitolie. Op deze readymades zijn al vele successen geboekt!

60_carp_pellets_4,5Verder zal er naast iedere smaak die bij Jercin-Baits te krijgen is ook een soak/dip, pop-up en een bijbehorende pellet te leveren zijn tegen een redelijke prijs, ook deze worden onder eigen beheer geperst in 6 mm.

Wij draaien ook uw eigen aangeleverde mix. Bel ons voor meer info.

Ons motto voor 2014

Vers aas, snel geleverd, veel vangen en vergeet vooral niet om te genieten………